Crazy playhouse CXL extra informatie

Crazy Playhous CXL extra informatie

Aantal kinderen: 7

Aantal platforms: 1

Inclusief: krijtbord, raam, deur, ladder, 4 handgrepen, 2 bumper pad, 4 grondankers plat, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware & boutafwerkdoppen, heavy-duty beugels, veiligheidsbal, logo ID, nokafwerkdoek, daktimpaan, grondzeil, Jungling Cards

Optie: glijbaan groot Star Slide Long

Gewicht: 452 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: 490 x 200 x 330 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: 260 x 200 x 330 cm

Benodigde ruimte: 850 x 520 x 330 cm

Afmetingen platform L x B x H: 170 x 160 x 145 cm

Montageduur 2 personen: 13 uren

Ondergrond: plaats het speeltoestel Crazy Playhouse CXL op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag.  Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokabsorberend materiaal, bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding.  Eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen.  Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheidsnormen. Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik.  Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg.  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen vna drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers is 7.

 

Terug naar speelhuisje Crazy Playhouse CXL

Back to Top