Jungle Gym model Club extra informatie

Jungle Gym model Club extra informatie

Aantal kinderen: 5

Aantal platforms: 1

Inclusief: ladder, zandbak, grondankers x 4, handgrepen x 4, bumper pad, jungle gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavyduty-beugels, veiligheidsbal, logo ID, cat stop klein, grondzeil, jungling cards

Optie: glijbaan kort - Star Slide Short

Gewicht: 159 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: l x b x h: 300 x 150 x 300 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h: 130 x 150 x 300 cm

Benodigde ruimte: 660 x 470 x 300 cm

Afmetingen platform: l x b x h: 110 x 80 x 125 cm

Formaat houtpakket: l x b x h: 240 x 33 x 30 cm

Montageduur 2 personen: 4 uren

Soort ondergrond: plaats het speeltoestel Jungle Gym Club op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte de creëren dient aan alle zijden van het houten speeltoestel een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de striktste gezondheids- en veiligheidsnormen. Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar.

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik.  Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg.  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximaal aantal gebruikers is 5.

Terug naar speeltoestel Jungle Gym Club

 

Back to Top