Jungle Gym model FARM extra informatie

JUNGLE GYM model FARM extra informatie

Aantal kinderen: 12

Aantal platforms: 2

Inclusief: klimmuur, Peek-O-scope, ladder, zandbak, grondankers x 4, handgrepen x 6, Bumper Pad, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavy-duty-beugels, veiligheidsbal, logo ID, Cat Stop groot, grondzeil, Jungling Cards

Inclusief: glijbaan kort 'Star Slide short'

Gewicht: 250 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: l x b x h : 349x 150 x 314cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h: 180 x 150 x 314 cm

Benodigde ruimte: 720 x 470 x 310 cm

Afmetingen glijbaan platform : l x b x h: 80 x 113 x 125 cm

Afmetingen extra platform: l x b x h: 87 x 140 x 145 cm

Formaat houtpakket: l x b x h: 240 x 32 x 50 cm

Montageduur: 2 personen: 10 uren (lees hier meer over de montage)

Soort ondergrond: plaats het houten speeltoestel Jungle Gym Farm op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag.  Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand.

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: de speeltoren Jungle Gym Farm is van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen.  De materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de striktste gezondheids- en veiligheidsnormen. Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar.

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.  Alleen geschikt voor buitengebruik.  Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot 10 jaar oud.  Het maximaal aantal gebruikers is 12.

 

Terug naar speeltoestel Jungle Gym FARM

 

Back to Top