Jungle Gym model Fort extra informatie

Jungle Gym model Fort extra informatie

Aantal kinderen: 10

Aantal platforms: 1

Inclusief: klimmuur, 1 step ladder, Star-O-Scope, ladder, zandbak, 4 grondankers, 6 handgrepen, bumper pad, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavy-duty-beugels, veiligheidsbal, logo ID, Cat Stop groot, grondzeil, Jungling Cards

Inclusief: glijbaan groot   Star Slide Long

Gewicht: 220 kg

Afmetingen inclusief glijbaan:  l x b x h  421 x 200 x 301 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h  250 x 200 x 301 cm

Benodigde ruimte:  800 x 520 x 300 cm

Afmetingen platform : l x b x h:  142 x 140 x 145 cm

Formaat houtpakket:  l x b x h  265 x 25 x 50 cm

Montageduur 2 personen: 8 uren

Soort ondergrond: plaats het speeltoestel Jungle Gym Fort op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag.  Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van deze speeltoren een vrije ruimte van 2 m te zijn om schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van de speeltoren te waarborgen moet de speeltoren worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheidsnormen.  Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar.

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.  Alleen geschikt voor buitengebruik.  Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg.  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers is 10.

Terug naar speeltoestel Jungle Gym Fort

 

Back to Top