Jungle Gym model Mansion extra informatie

Jungle Gym model Mansion extra informatie

Aantal kinderen: 12

Aantal platforms: 2

Inclusief: klimmuur, emmer, stuurwiel, ladder, zandbak, 4 grondankers, 6 handgrepen, 2 Bumper Pad, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavy-duty beugels, veiligheidsbal, logo ID, Cat Stop klein, grondzeil, Jungling Cards

Inclusief: glijbaan groot Star Slide Long

Gewicht: 339 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: l x b x h  404 x 218 x 323 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h  200 x 218 x 323 cm

Benodigde ruimte: 790 x 540 x 320 cm

Afmetingen glijbaan platform:  l x b x h  96 x 100 x 145 cm

Afmetingen extra platform : l x b x h   96 x 100 x 145 cm

Formaat houtpakket:  l x b x h  270 x 39 x 50 cm

Montageduur 2 personen: 10 uren

Soort ondergrond: plaats de speeltoren Jungle Gym Mansion op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag.  Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van de speeltoren een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet -samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van deze houten speeltoren te waarborgen moet de speeltoren worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen.  Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de striktste gezondheids- en veiligheidsnormen. Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.  Het maximale aantal gebruikers is 12.

Terug naar speeltoestel Jungle Gym Mansion

Back to Top