Jungle Gym model Palace extra informatie

Jungle Gym MODEL Palace extra informatie

Aantal kinderen: 12

Aantal platforms: 2

Inclusief: klimmuur, Peek-O-Scope, 1 step ladder, ladder, zandbak, 4 grondankers, 8 handgrepen, Bumper Pad, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavy-duty beugels, veiligheidsbal,  logo ID, Cat Stop groot, grondzeil, Jungling cards

Inclusiefglijbaan groot Star Slide Long

Gewicht: 294 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: l x b x h: 386 x 172x 380 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h: 220 x 172x 380 cm

Benodigde ruimte: 770 x 490 x 380 cm

Afmetingen glijbaan platform: l x b x h  87x 150 x 145 cm

Afmetingen extra platform : l x b x h  67 x 150 x 205 cm

Formaat houtpakket:  l x b x h   300 x 30 x 50 cm

Montageduur 2 personen: 10 uren

Soort ondergrond: plaats het speeltoestel Jungle Gym Palace op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag.  Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het houten speeltoestel een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokabsorberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen.  Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de striktste gezondheids- en veiligheidsnormen.  Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar.

Waarschuwingen:  uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.  Alleen geschikt voor buitengebruik.  Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg.  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers is 12.

 

Terug naar speeltoestel Jungle Gym Palace.

Back to Top