Jungle Gym model Shelter extra informatie

Jungle Gym model Shelter extra informatie

Aantal kinderen: 7

Aantal platforms: 1

Inclusief: ladder, zandbak, 4 grondankers, 4 handgrepen, 2 Bumper Pad, Jungle Gym vlaggetje, handleiding, gereedschapsetje, hardware en boutafwerkdoppen, schuurblok en waterpas, heavy duty beugels, veiligheidsbal, logo ID, Cat Stop klein, grondzeil, Jungling Cards

Inclusief: glijbaan groot Star Slide Long

Gewicht: 195 kg

Afmetingen inclusief glijbaan: l x b x h  378 x 176 x 292 cm

Afmetingen exclusief glijbaan: l x b x h  140 x 176 x 292 cm

Benodigde ruimte:  760 x 500 x 290 cm

Afmetingen platform: l x b x h  120 x 103 x 145 cm

Formaat houtpakket:  l x b x h   240 x 30 x 40 cm

Montageduur 2 personen: 6 uren

Soort ondergrond: plaats het speeltoestel Jungle Gym Shelter op een stabiele onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van de speeltoren een vrije ruimte van 2 m te zijn met schokaborberend materiaal bijv. gras of minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors / houtsnippers / fijn grind / grof zand

Onderhoudsinstructies: om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te waarborgen moeten de houten speeltoren worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding, eenmaal aan het begin van elk seizoen en verder tweemaal per maand tijdens het gebruikseizoen.

Materiaal informatie: hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheidsnormen.  Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Garantie: 2 jaar

Waarschuwingen: uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximaal aantal gebruikers is 7.

 

Terug naar speeltoestel Jungle Gym Shelter

Back to Top